Dnes měl Toník poprvé kuskus.
Uvařila jsem ho s kuřecím masem, mrkví a pórkem.
Kuřecí prsa (stejně jako další maso) si vždy za čerstva nakrájím na kostky o zhruba 20 gramech a pak zamrazím, v den podávání jednu kostku rozmrazím v lednici a pak uvařím.
Mrkev i pórek mám předvařené a zamražené v ledovačích. V den podávání nechám jen od rána potřebný počet různých zeleninových kostek rozmrazit.
Kuskus jsem vařila klasicky, jako to ostatně dělám s přílohami vždy, zmražené a pak rozmražené nejsou dobré.
O svém systému přípravy příkrmů a o Toníkových oblíbených receptech zase někdy příště.
A takhle dnes chutnalo strávníkovi:
Uvařila jsem ho s kuřecím masem, mrkví a pórkem.
Kuřecí prsa (stejně jako další maso) si vždy za čerstva nakrájím na kostky o zhruba 20 gramech a pak zamrazím, v den podávání jednu kostku rozmrazím v lednici a pak uvařím.
Mrkev i pórek mám předvařené a zamražené v ledovačích. V den podávání nechám jen od rána potřebný počet různých zeleninových kostek rozmrazit.
Kuskus jsem vařila klasicky, jako to ostatně dělám s přílohami vždy, zmražené a pak rozmražené nejsou dobré.
O svém systému přípravy příkrmů a o Toníkových oblíbených receptech zase někdy příště.
A takhle dnes chutnalo strávníkovi:
Komentáře
Okomentovat